Багато хто задається питанням – чи може бути хостинг для сайту на WordPress безкоштовним? Хто буде його оплачувати? У чому підступ? Зараз ми постараємося дати чіткі відповіді на ці питання і розберемося, що хостинг для wordpress може бути безкоштовним.

Чи може хостинг бути безкоштовним?

Всі ж знають, що якщо послуга безкоштовна, значить її користувач і є товар, який продають. І так часто буває, коли хостери вставляють в сайти рекламу, уповільнюють сайт з метою швидше перевести своїх користувачів на платний тариф. Але не в нашому випадку.

Ми ж надаємо безкоштовний доступ до обмежених функцій в нашій мережі. Ви з легкістю можете створити сайт безкоштовно на одній з безкоштовних тим, використовуючи безкоштовні плагіни і не заплатити ні копійки ніколи. Ми ніколи не попросимо грошей за це! Вашу безперебійну роботу вже оплатили користувачі, яким потрібні преміум-послуги у вигляді додаткового місця, преміум-плагінів і тем. І всі від цього виграють.

Крім того, наш проект не існує тільки за рахунок платних користувачів, це сторонній проект, який може жити сам по собі за рахунок інших проектів компанії SaintScript. Ми зробили цей проект, щоб ще більше людей змогли познайомитися з дивовижним світом WordPress.

Чому у нас безкоштовно?

Ми вважаємо, що для початку роботи з WordPress не повинно бути фінансового порогу входження. Це повинно бути доступно всім. І ми готові інвестувати в таку послугу, щоб зробити WordPress в Україні більш популярним і затребуваним.

На платному хостингу краще?

У нашому випадку – більше функцій, але якість незмінно найвища! Навіть безкоштовні сайти нічим не поступаються платним, однакові ліміти PHP memory_limit, швидкість роботи, NVMe SSD, і все інше – те ж саме. Все, що ви купуєте – доступ до платних плагинів, які ми також оплачуємо.

Чи варто платити за хостинг?

Не завжди! Спробуйте у нас безкоштовно і зрозумійте для себе, чи вистачає вам функцій. Якщо вистачає – не платіть ніколи, просто користуйтеся і отримуйте задоволення. Ми будемо раді мати таких клієнтів у себе і люб’язно надавати кращу підтримку.

Ми відкриті для пропозицій і раді відповісти на будь-які питання. Пишіть нам!